Nieuwe leerlingen

Als ouder van een nieuwe leerling krijgt u bij de aanmelding of het informatiegesprek een rondleiding door de school, u mag in alle groepen een kijkje nemen en u krijgt uitgebreide mondelinge informatie. U kunt vragen stellen over de school en krijgt de schoolgids mee naar huis.

Natuurlijk vinden wij het altijd erg leuk als uw kind mee komt om zijn of haar nieuwe school te bekijken.

Voor een afspraak vult u het onderstaand contactformulier in en dan nemen wij contact met u op.
Natuurlijk kunt u ook bellen voor een afspraak.

Telefoon: 073- 8511333

Een kind mag naar school als het vier jaar oud is. Vier weken voor haar of zijn verjaardag mag het kind een aantal keer op bezoek komen om kennis te maken en alvast te wennen aan de sfeer in de klas en op school. De school neemt hiervoor contact met u op om de passende data af te spreken.

Op deze manier willen we kinderen en hun ouders de kans geven zich rustig voor te bereiden op hun schooltijd op Het Rondeel.

U kunt uw kind ook op latere leeftijd aanmelden, bijvoorbeeld bij een verhuizing. In zo’n geval vragen we bij de vorige school informatie over uw kind. Mede afhankelijk van die informatie kan het zijn dat we eerst een proefperiode in acht nemen.